Startklem

Startklem

Op voorraad
€ 23,95
Inclusief belasting Direct leverbaar

De Starting clamp is van zeer goede kwaliteit en uiterst betrouwbaar! Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste veren en de bladen zijn extra gecoated voor extreem goede grip. (snaar schuift nooit!) Iedere professionele bespanner zou een startklem moeten hebben (vooral voor eerste lengte snaren, hybrid bespanning). Daarnaast een niet te missen hulpmiddel bij het (net iets) te kort afgemeten snaren.(zie afbeelding).

922 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

DeStarting clamp is van zeer goede kwaliteit en uiterst betrouwbaar! Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste veren en de bladen zijn extra gecoated voor extreem goede grip. (snaar schuift nooit!) Iedere professionele bespanner zou een startklem moeten hebben (vooral voor eerste lengte snaren, hybrid bespanning). Daarnaast een niet te missen hulpmiddel bij het (net iets) te kort afgemeten snaren.(zie gedetailleerde afbeelding).

Productdetails

Adviesprijs
€ 29,95
AM168
922 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken