Babolat Flow series

Babolat Flow series

Babolat Flow serie bevat tennisrackets voor de beginnende wedstrijdspeler. Het frame is ontworpen om snel spel verbetering te boeken. De Flow serie bestaat uit Babolat Flow Lite Strung verkrijgbaar in een groene of roze variant en de Babolat Flow Tour Strung.

Babolat Flow serie specificaties

Babolat Flow Lite strung is een geschikt racket voor de beginnende speler. Het is een lichtgewicht racket wat zeer comfortabel aanvoelt en zeer manoeuvreerbaar is. Babolat Flow Tour Strung is geschikt voor spelers die regelmatig tennissen en snel vooruitgang willen boeken in wedstrijden. Dit racket voelt licht en comfortabel aan.

Voldoen de specificaties van de Babolat Flow serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor spin en controle, Babolat Pure Aero serie voor power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle, de Babolat Pure Control voor een wedstrijdracket met veel controle of de Babolat Pure Play serie met de nieuwste meetapparatuur van je slagen.

Babolat Flow kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Flow serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Flow tennisracket morgen al in huis!

Afbeelding Productgegevens Aanbieding Prijs Aantal
Babolat Flow Tour Strung

Babolat Flow Tour Strung

Babolat Flow Tour Strung is een fijn racket uit de Flow serie van Babolat....

Artikelnummer: 121172-192.

Bespaar 25%

Adv: €129.95

€96.95


KCTennis.nl 9.3 van 10 beoordeeld door 768 reviews op Trustpilot.com