Babolat Drive Series

Babolat Drive 115
Beschikbaar
Babolat Drive Series

Babolat Drive 115

Babolat
101259
€ 99,90
De Babolat Drive 115 is een ideaal racket voor spelers die op zoek zijn naar een racket met power. Dit racket is geschikt voor een brede groep spelers.
Babolat Drive 109
Beschikbaar
Babolat Drive Series

Babolat Drive 109

Babolat
101262
€ 89,90
De Babolat Drive 109 is een ideaal racket voor spelers die op zoek zijn naar een racket met power. Dit racket is geschikt voor een brede groep spelers.
Babolat Drive 105
Beschikbaar
Babolat Drive Series

Babolat Drive 105

Babolat
101263
€ 89,90
De Babolat Drive 105 is een ideaal racket voor spelers die op zoek zijn naar een racket met power. Dit racket is geschikt voor een brede groep spelers.
Babolat Drive Team
Beschikbaar
Babolat Drive Series

Babolat Drive Team

Babolat
101261
€ 89,90
Babolat Drive Team Dit racket maakt gebruik van de Woofer technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de snaren over de rondingen van de tubing liggen. Dit zorgt voor langer contact tussen de bal en het racket, wat zorgt voor meer spin en betere schokdemping. Daarnaast maakt dit racket gebruik van het Cortex demping systeem. Deze technologie filtert...

Babolat Drive serie bevat tennisrackets voor de beginnende wedstrijdspeler. Het frame is ontworpen om snel spel verbetering te boeken. De Drive serie is geschikt voor een brede doelgroep, zo is er een geschikt racket voor kinderen die overstappen naar hun eerste volwassen racket, beginners en tennissers die op zoek zijn naar een racket met een grote sweetspot en veel power.

Babolat Drive serie specificaties

Babolat Drive Team is een geschikt racket voor de beginnende speler. Het is een lichtgewicht racket wat zeer comfortabel aanvoelt en zeer manoeuvreerbaar is. De Babolat Drive 115 is een racket voor de tennisser die een comfortabel racket wil met een grote sweetspot.

Voldoen de specificaties van de Babolat Drive serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Aero serie voor power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle.

Babolat Drive kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Drive serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Drive tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken